logos

Reparatie op locatie

Daf_site.jpgJMB Aanhangwagens  zijn in Nederland het enige aanhangerbedrijf dat zowel Reparatie & Onderhoud op locatie uitvoerd. Wij zijn gespecialiseerd in Reparatie op Locatie van aanhangwagens tot 3500kg totaalgewicht.

Wij hebben een DAF LF45.220 Service Truck uitgerust met alle aanhangwagen onderdelen en gereedschappen zoals; Mobiele hefbrug, agregaat, compressor, las apparaat, hydrauliche pers t.b.v. bijv. wiellagers, Gas en Zuurstof......enzovoort. 

 

   IMG_2772.JPG          Logo_JMB_Aanhangwagens_10x8cm.jpg

Henra_Terriele.jpgWij komen naar u bedrijf toe voor de jaarlijkse keuring & onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen. Met name als u meerdere aanhangwagens heeft bespaart u dit veel tijd en kosten van het brengen en ophalen van u aanhangwagen. Uit ervaring van de laatste jaren is gebleken dat bij grotere reparaties, er sneller en beter met de klant kan worden overlegt, om de aanhanger toch te repareren of eventueel in te ruilen voor een nieuwe.

20171020_131637337_iOS_1.jpgKeuring:                                                                            
Bij een onderhoudstbeurt/keuring worden alle punten nagekeken volgens een keuringslijst bij goedkeuring ontvangt u een keuringsbewijs met bij behordende keuringssticker.                             

Doelgroep: 
Onze doegroep zijn met name bedrijven die hun aanhangwagens intensief gebruiken, zoals hoveniers, aannemers, schilders, verhuurbedrijven, infrabedrijven, gemeenten, provincies, enzovoort. 

Werkgebied:
Het werkgebied van JMB Aanhangwagens omvat het gebied
rond de plaatsen: Voorts,Wilp, Twello,Deventer.Apeldoorn,Zutphen,Warnsveld,Didam,Zevenaar,Arnhem,Duiven
Brummen,Dieren,Velp,Oosterbeek,Elst,en Heteren.