logos

Cargo Kantelbaar

Brian_James.jpg
 
CarGo Connect is de meest flexibele trailer voor het vervoer van goederen en voertuigen . Om in volledige flexibiliteit te voorzien zorgen een hele reeks van nieuwe en unieke aanpassingen voor de mogelijkheid tot re-configuratie naar wens. Elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op ieder moment.Vanaf het moment van aanschaf of indien gewenst in de nabije toekomst.Evenals een uniek configureerbaar concept zet CarGo Connect een nieuwe maatstaf in trailer technische kwaliteit- en prijsverhouding. De levensduur van het chassis en de componenten zijn gegarandeerd voor jaren.

 Laadvloerlengtes van 4,0 m tot 5,5 m lang, en twee breedtes worden standaard aangeboden. Diverse combinaties van Assen en banden zijn beschikbaar voor vrijwel iedere gewenste transport oplossing. Inclusief de nieuwe 195/60 X 12 band met versterkte zijwang. Professionele verkoop en after-sales support is beschikbaar via een uitgebreid netwerk van toegewijde en vakbekwame Brian James dealers.Die u een gedegen advies en service ondersteuning bieden.

IMG_4089.JPG IMG_4079.JPG

Click en connect, uigebreide standaard mogelijkhden.

De basis van de CarGo Connect is een herdefiniëring van een multi-functionele trailer. Het betekent dat elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd, als en wanneer dat nodig is. CarGo Connect is een concept waarbij configuratie en het gloednieuwe ontwerp gecompleteerd wordt door een groot aantal nieuwe functies en ideeën die specifiek gebruikers helpen flexibiliteit en eenvoudige bediening te verkrijgen.

 IMG_4095.JPG IMG_4034.JPG

 

website: simplex interactive