logos

Reparatie op locatie

Daf_site.jpgHB Aanhangwagens is het eerste aanhangwagen bedrijf in Nederland dat zowel  Reparatie & Onderhoud op locatie uitvoerd. Wij zijn gespecialiseerd in Reparatie op Locatie van aanhangwagens tot 3500kg totaalgewicht.

HB Aanhangwagens bestaat nu al weer 8 jaar, vanaf januari 2013 hebben wij een nieuwe DAF LF45.220 Service Truck uitgerust met alle aanhangwagen onderdelen en gereedschappen zoals; Mobiele hefbrug, agregaat, compressor, las apparaat, hydrauliche pers t.b.v. bijv. wiellagers, Gas en Zuurstof......enzovoort. 

 

  23092013017.jpg        20140916_113220522_iOS.jpg      

Henra_Terriele.jpgHB Aanhangwagens komt naar u bedrijf toe voor de jaarlijkse keuring & onderhoudbeurt van uw aanhangwagen. Met name als u meerdere aanhangwagens heeft bespaart u dit veel tijd en kosten van het brengen en ophalen van u aanhangwagen. Uit ervaring van de laatste jaren is gebleken dat bij grotere reparaties, er sneller en beter met de klant kan worden overlegt, om de aanhanger toch te repareren of eventueel in te ruilen voor een nieuwe.

20171020_131637337_iOS_1.jpgKeuring:                                                                            
Bij een onderhoudstbeurt/keuring worden alle punten nagekeken volgens een keuringslijst bij goedkeuring ontvangt u een keuringsbewijs met bij behordende keuringssticker.                             

Doelgroep: 
Onze doegroep zijn met name bedrijven die hun aanhangwagens intensief gebruiken, zoals hoveniers, aannemers, schilders, verhuurbedrijven, infrabedrijven, gemeenten, provincies, enzovoort. 

Werkgebied:
Het werkgebied van HB Aanhangwagens omvat het gebied
rond de plaatsen: Voorts,Wilp, Twello,Deventer.Apeldoorn,Zutphen,Warnsveld,Didam,Zevenaar,Arnhem,Duiven
Brummen,Dieren,Velp,Oosterbeek,Elst,en Heteren.

                                   

website: simplex interactive